Cikkek

Ez még mindig a Roomplanner, amit eddig használtam, csak most 3D-s is lett hozzá. Ezek a képek régóta meglettek, és a Traylor-ház nappaliját, ebédlőjét és konyháját hivatottak visszaadni, amiről az előző részben már olvashatott, aki olvasott. Sajnos az emelet azóta se lett kész, hogy ezt a fejezetet megírtam, de amint meglesz, majd hozzákapcsolom.


Ez a ruhaterv a legutóbbi fejezet margójára készült, bár sokkal a megírása után, a Polyvore-on, ahol a többi ilyesmit is csináltam (a Sissie Traylor részlegen a Képeknél a régebbieket is meg lehet nézni). Lesznek még ilyenek. A szettek összerakása és a háztervezés új dimenziókat nyitottak meg előttem.



Van egy könyvecském, amibe a kimaradt, nem feltétlenül a történetbe illő vagy a történet ideje után játszódó kis Sissie-sztorikat írom. Amúgy ezt nem akarom közkinccsé tenni (legfeljebb csak a kevésbé beteges és inkább vállalható darabjaikat), de ezt most mindenképpen idézni szeretném:

[az egyetem kertjében Sissie, William és Matt]
– Ti nem vagytok éhesek? – kérdezte Matt. – Az italt amúgy is te álltad.
Fején találta a szöget, majd’ éhen haltam. (…)
– Én egy nagy sajtburgert kérek – mondtam.
– Én is. (…)
[Matt elmegy kajáért, William Sissie-hez fordul]
– Hogy vagy ma?
– Jól. Csak ez a hülye cigi… Akkor érzem, mikor mérges vagyok.
– Tudom. Ha eszel, az majd segít. (…)
– És neked hogy telik a napod?
– Hamarabb eljöhettem, Matt meg szembejött az utcán. Nem hagyhattam magára – mosolygott.
– Ó, a kis csellengő. Fogadjuk örökbe! Nézd, milyen aranyos!
– A három sajtburgerrel a kezében? Most hogy mondod, már én is jobban kedvelem.


Megszületett a Rajzaim modul a Sissie Traylorhoz, és mivel jót játszottam a képszerkesztővel, megörvendeztetlek titeket egy nem aktuális valentin napi üdvözléssel. Ha szerelmet akartok vallani, nem is lehet mással, mint egy Chelsea és Mr. Andrews (Natalie apja) párossal. És mielőtt bármit kérdeznétek, nem, ez nem történt meg a sztoriban. Álmodtam. Nem kellett volna. De olyan vicces már. 😀


Már elég régen megcsináltam ezt a szettet egyik barátnőm divattanácsainak segítségével, amit nagyon szépen köszönök is neki! Natalie ruhája akkor, mikor a fürdőszobában lelkizik Sissie-vel, aki berohan oda bagózni. Hát ilyen a stílusa, na. A kép ne tévesszen meg, a fejét nem így képzelem, igazából el se képzeltem. A haja miatt tettem ki a képet, mert az stimmel. Az ihletet pedig köszönöm a lánynak a buszon, aki pont úgy nézett ki, ahogy Natalie-t képzeltem, így könnyű volt megcsinálni ezt itt.


 

 

 

Korrigálások:

1. A falat szerettem volna kékesfehérre megcsinálni, de a fényviszonyok miatt a fehér falfestés is szürkének tűnt. Szóval elméletileg a fal kékesfehér (az ajtó felőli fal színe nagyjából hasonlít), de torzít a kütyü.
2. Az ajtó és az ablakok feketék, nem sötétbarnák (csak majdnem).
3. A polcok helyére egyet képzeltem, és természetesen tele van könyvekkel és egyéb cuccokkal, amiket így nem tudtam visszaadni.
4. Akartam tenni egy szőnyeget, de végül nem találtam megfelelőt. Ezen még gondolkodom.
5. A dohányzóasztalon van egy kis terítő. Ez a jövőben fontos lesz. Olyat se találtam.
6. Viszont találtam egy kellemesen oda nem illő esernyőtartót.
7. William nem vámpír, van az irodájában villany meg fűtés is, csak a képen nem szerepel.

A képek forrása a http://roomstyler.com/3dplanner.

Sissie Traylorral kapcsolatos képeket mostantól baloldalt, a történet moduljában is megtalálhatjátok egy külön galériában.


Hogy pontosan mekkora dilemmát okozott megmutatnom, hogy is néz ki Sissie Traylor valójában, arról a blogon találhattok egy bejegyzést.

Sissie elképzelt ruhaszettjének és stílusának problémáját Liriope óriási segítségével oldottam meg. Érdemes hozzá benézni, nagyon ügyes, nélküle nem sikerült volna. Íme a szimbólumokkal teli szett (a link az oldalra vezet, ahol nagyban is megnézhetitek – az árak nem irányadóak, nem márkákra, hanem kinézetre mentünk):

Leave a comment